اینهمه آموزش وُرد در اینترنت هست: ۱۸۰،۰۰۰ نتیجه!
یکعالمه کتاب و سیدی برای یادگرفتن وُرد هست.
پس کارگاه «ویراستاران» چه مزیتی دارد که آنها ندارند؟
پرسشِ بجایی است و پاسخش کوتاه: «ما مسئلهمحور درس میدهیم و آنها آیکونمحور.» در اغلب آموزشهای جاهای دیگر میگویند: «خب اکنون زبانهٔ Home. حالا آیکونِ فلان، آیکون بعدی، آیکون آخر… .» ولی ما اول مشکل رایجی مطرح میکنیم. بعد راهحلش را در وُرد نشان میدهیم؛ مثلاً میگوییم: «خب، بریم سراغ پاورقی. ببینید بچهها، پاورقی یازده تا مسئله داره! راهحلِ هرکدومش هم یه جایی از وُرده. حالا یکییکی پیش میریم تا ببینید که با تموم این یازده مسئله درگیر بودهاید. مسئلهٔ اول این است که… .»
ما وُرد درس نمیدهیم؛ بلکه دردسرهای شما در وُرد را حل میکنیم!
هیچ مجموعهای در ایران، اینقدر که ما «درگیر وُرد» هستیم و برای ویرایش سهچهارهزار اثرِ مختلف به تمام سوراخسمبههای آن سرک کشیدهایم، درگیر وُرد نشده و برای مسئلههایش ترفند نیافته است.
مزیت دوم ما کارگاهیبودنِ آموزشهاست، بدون یدککشیِ این عنوان و شعاردادن. در کارگاه ما «هر» یک نکتهای که درس میدهیم، همان جا همگی بلافاصله در لپتاپ تمرینش میکنند و مدرس بالای سرِ افراد میآید تا مطمئن شود که همه توانستهاند درست انجامش دهند.
مزیت سوم ما هم همان مزیت همیشگی «ویراستاران» از آذر۱۳۸۸ تا پایان عمرمان است: تضمین بیقیدوشرط و بدون سؤال و جوابِ رضایت شما، از «هر» خدمتی که در قبالش به «ویراستاران» پول میدهید. هر زمان که باشد، اگر از آموزهها یا روش تدریس ناراضی بودید، میتوانید پول پرداختیتان را پس بگیرید، حتی اگر ساعت آخر کارگاه باشد!
پایان کلافگی در وُرد
تا حالا شده برای مسئلهای کوچک، ساعتها و حتی روزها با وُرد درگیر باشی و جز کلافگی و چنگانداختن به راهحلهای غیراستاندارد، به نتیجهای نرسیده باشی؟
اگر دغدغهدارِ این پرسشهایی، کارگاه تسلط بر وُرد «ویراستاران» پاسخگوی توست:
۱. میخوام این عدد پاورقی رو بزرگ کنم. نمیشه که نمیشه. تازه، عدد پاورقیم لاتینه و فارسی نمیشه.
۲. بعدش، چهجوری میشه خط پاورقی رو بُرد سمت چپ یا راست؟
۳. حالا پاورقی رو بیخیال. میخوام شمارهصفحهٔ چند صفحهٔ اولِ پایاننامهم الف، ب، ج، د… بخوره، از اون بهبعد ۱، ۲، ۳… بخوره. آخه چهجوری؟
۴. هرچی مَلّق میشده، زدم برای اینکه تیترهام یهاندازه باشن. خب الان نیستن دیگه!
۵. رفیقم برای اینکه اولِ پاراگرافهاش یککمی بِرِه داخل، توی ۲۳۰ صفحه پایاننامهش اومده بود اول هر پاراگراف واستاده بود، ۴ تا فاصله زده بود! فکر کنم راهحل عاقلانهتری هم داشته باشه.
۶. حالا تو این بلبشوی جهانی، تگرد از کجا بیاریم؟!
۷. فهرست خودکار آقاجون، فهرست خودکار. این از نون شب واجبتره. بنده ۱۲ ساعت از وقت عزیزم رو صَرف فهرستزنیِ دستی کردم. پوستم کنده شد. آخرشم با اضافهشدن یه پاراگراف به متن، همهٔ شمارهصفحههای فهرست ریخت به هم.
۸. استادم گفته این دو متن رو با هم مقایسه کن، ببین فرقهاش چیه؟ این یعنی شب اول قبر!
۹. میگن با میانبُرها خیلی زودتر و راحتتر میشه کارها رو پیش برد. میخوام از اینجای متن تا آخرش رو یکجا بگیرم و پاک کنم. میانبُرش چیه؟
۱۰. اعداد خودکاری که توی متن میاد، از متن خیلی فاصله میگیرن. چیکار کنم؟
۱۱. متنهای عربی مثل آیههای قرآن و روایتها رو با چه قلمی کار کنم؟
۱۲. سرصفحهم توی فصل دوم باید متفاوت باشه با فصل اول و سوم و… . راهی داره؟
۱۳. بیچاره شدم تا پایاننامهم درست شد. حالا اُردِ ناشتا دادن که قلم متن باید بینازنین باشه، نه بیبدر! ای خدا… . اگه Ctrl+A بزنم که تمام تیترها و متنهای دیگهم هم بینازنین میشن. وصیتنامه خدمتتون هست؟!
۱۴. یه عبارت دراز هست که خیلی جاها باید تکرار بشه. نمیخوام هر دفعه تایپش کنم. کپیکردن هم راه خوبی نیست. میشه بهش میانبُر بدم و هر دفعه تایپش نکنم؟
۱۵. راهی هست برای نمایشدادن تمام تغییرهایی که موقع ویرایش متن وارد کردهم؟ طرف از کجا بفهمه که من کجاها رو تغییر دادهم؟
در کل، کمک کنید، کمـــــــک… .
آموزگار: سجاد محمدی
هدف: تسلط به ابزارها، سربرگها، گزینهها و توانمندیهای برنامهٔ قدرتمند وُرد ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۳ در پردازش و آرایش متن
سرفصلها: تنظیمهای مهم آغازین، تعریف استایلها برای متن، فهرست خودکار، قسمتبندی فصلها، درج و مدیریت سرصفحههای چپ و راست، فاصلهٔ سطرها، انواع شمارهصفحه، رفع اشکالهای پاورقیها و خط پاورقی، ردگیری تغییرات، کامنتگذاری، فونتهای اصلاحشده برای درج تگرد، معرفی ترایلایوت برای اصلاح صفحهکلید فارسی، بهترین پیدیافساز برای متنهای فارسیِ عربیدار، مقایسهٔ خودکار دو متن، تورفتگی ابتدای پاراگرافها، فاصلههای مجازی بین پاراگرافها و…
تضمین رضایت: بهخاطر شریف خود بسپارید که «تمام» خدمات مؤسسهٔ «ویراسـتاران»، چه تدریس و چه کارآموزی و چه ویرایش و صفحهآرایی و حروفچینی و…، با تضمین بیقیدوشرطِ رضایت همراه است. تضمینِ ما تضمین نتیجه نیست؛ بلکه تضمین رضایت است. ببینید:
تضمین بیقیدوشرط رضایت از «ویراسـتاران» برای هر ریالی که میپردازید!
با تضمین واقعی و بیقیدوشرطِ بازپرداخت هزینهٔ پرداختی در صورت نارضایتی از آموزههای کارگاه و شیوهٔ تدریس
هدیهها:
۱. نسخۀ ۴ درسنامهٔ کارگاه تسلط بر وُرد بهارزش ۸هزار تومان
۲. بستهٔ دیجیتال روی حافظههای همراه شامل قلمهای پرشمار و اصلاحشده و جدید، ترایلایوت، نرمشهای هنگام کار با رایانه و…
چند نکته
۱. برای شرکت در این کارگاه، آشنایی ابتدایی با وُرد ضروری است. باید قبلاً با وُرد کار کرده باشید و به مشکل برخورده باشید تا اینجا پاسخ مشکلاتتان را بیابید. اگر کسی میخواهد برای اولین بار از وُرد استفاده کند، این کارگاه برایش مناسب نیست.
۲. زودتر از موعد در کلاس حاضر شوید. در آغاز، چند فایل برای تمرینِ همزمان با تدریس به فراگیران میدهیم تا آموختههای خود را در آنها اجرا کنند.
۳. آوردن لپتاپ لازم است تا گفتهها را همانجا تمرین کرده و پرسشهای احتمالی خود را رفع کنید. اگر نمیتوانید لپتاپ بیاورید، کنار دست کسی مینشینید که آورده است.
۴. نیاز ضروری است که تا فردای هر جلسه، تمام آموختههایتان را تمرین کنید. تمرین پس از گذشت ۲۴ ساعت هیچ فایدهای ندارد. فکر کنید فردای هر جلسه هم یک ساعت کلاس دارید. دغدغهای که ما و شما داریم، یادگرفتن است، نه وقتگذراندن و حضور ماستگونه سرِ کلاس! برای این یادگیری، از هماکنون میگوییم که: باید «تا فردای هر جلسه» تمرین کنید و تمرین. یکبار برای همیشه چنین کنید: قول میدهیم یاد بگیرید. چنین نکنید: باز قول میدهیم کل کارگاه بیفایده است.
۵. بعضی گفتههای کلاس برای برخی تکراری است و برای برخی نیازمند بازگویی دوباره. مدرس راه میانه را در تدریس پیش خواهد گرفت و همراهی و صبر شما را خواهان است.
۶. اگر فایلهای متنیِ خراب یا دردسرسازی دارید، بیاورید تا با هم بررسیاش کنیم.
گاه: ۱۲ ساعتِ ۶۰دقیقهای، در ۶ جلسۀ ۲ساعتی
عصرهای شنبه و یکشنبه، از شنبه ۱۹اسفند۱۳۹۶، ساعت ۱۶ تا ۱۸
جای: شیراز، خیابان احمدی جنوبی، بالاتر از فلكۀ شهيد فهميده، سمت راست، دارالقرآن غدير.
بها: همین دوره در تهران: ۱۷۵،۰۰۰ تومان، در شیراز: ۱۰۰،۰۰۰ تومان
نامنویسی
بهای دوره را به حساب آقای سجاد محمدی واریز بفرمایید و پس از واریز، نام خود و عنوان کارگاه را به شمارۀ ۰۹۱۹۹۰۴۷۵۶۴ پیامک کنید.
حساب بانک رسالت: ۵۲۸۲۹۱۰۵۰۵۱
کارت: ۵۰۴۱۷۲۱۰۴۷۴۶۵۲۲۵
شبا: IR570700052800112910505001
پاسخگوی هرگونه پرسش یا ابهام: ۰۲۱۶۶۹۱۹۹۶۲ و ۰۹۱۹۹۰۴۷۵۶۴
از دست ندهید: