ناویراسته: از نگاه شریعت اسلامی، انسان مجموعهای از استعدادهای بالقوه است که برای بهفعلیتدرآوردن این استعدادها و تواناییها، نیازمند تربیت است. آنچه هدف تربیت اسلامی است حقیقتجویی و حصول رستگاری است و این مسئله جز از طریق تعلیم و تعقل، در کنار تزکیه حاصل نمیشود. بدون شک تربیت اسلامی، نظامی جامع و کامل است که به تمام ابعاد وجودی انسان توجه کرده است. در فرآیند تربیت اسلامی جسم و روان، حیات دنیوی و اخروی و نیز جامعه و فرد باید به میزانی واحد پرورش یابند و هیچکدام نباید به بهای دیگری نادیده گرفته شود. به برکت انقلاب اسلامی ایران و فداکاری هزاران نفر از عناصر فرهنگی، بسیاری از کانونها، سازمانها، نهادها و مراکز فرهنگی با هدف تعلیم و تربیت در جامعه تشکیل شده است که رسالت اصلی آنها تربیت نوجوانان و جوانان متعهد به انقلاب و نیروهای کارآمد فرهنگی است. از آنجا که رمز موفقیت مراکز فرهنگی در تربیت دینی افراد، تشکیل مستمر جلسات گروهی است، وجود برنامهٔ تربیتی منسجم و کامل برای پیشبرد جلسات گروهی بسیار ضروری است.
ویراسته: از نگاه شریعت اسلامی، انسان مجموعهای از استعدادهای بالقوه است که برای بهفعلیتدرآوردن این استعدادها و تواناییها، باید تربیت شود. هدف از تربیت اسلامی، حقیقتجویی و حصول رستگاری است و این هدف فقط از طریق تعلیم و تعقل در کنار تزکیه حاصل میشود. بدون شک، نظام جامع و کامل تربیت اسلامی به تمام ابعاد وجودی انسان توجه کرده است. در فرایند تربیت اسلامی، جسم و روان، حیات دنیوی و اخروی و نیز جامعه و فرد باید به یک اندازه پرورش یابند و هیچکدام نباید بهبهای دیگری نادیده گرفته شود. بهبرکت انقلاب اسلامی ایران و فداکاری هزاران نفر از نیروهای فرهنگی، بسیاری از کانونها، سازمانها، نهادها و مراکز فرهنگی با هدف تعلیم و تربیت در جامعه تشکیل شدهاند که رسالت اصلی آنها، تربیت نوجوانان و جوانان متعهد به انقلاب و نیروهای کارآمد فرهنگی است. از آنجا که رمز موفقیت مراکز فرهنگی در تربیت دینی افراد، تشکیل مستمر جلسات گروهی است، وجود برنامهٔ تربیتی منسجم و کامل برای پیشبرد جلسات گروهی بسیار ضروری مینماید.
گزارش: بیش از همه، تکرار «است» توی ذوق میزد. علاوه بر کاهش «است»، برخی اشکالهای دیگر نیز اصلاح شد.
10 دیدگاه. دیدگاه خود را ثبت کنید
بدون شک تربیت اسلامی، نظامی جامع و کامل است که به تمام ابعاد وجودی انسان توجه (کرده است)دارد.
با سلام،
دو پیشنهاد من:
از نگاه شریعت اسلامی، انسان مجموعهای از استعدادهای بالقوه است که برای بهفعلیتدرآوردن این استعدادها و تواناییها، به تربیت نیاز دارد.
بیشک، تربیت اسلامی که نظامی جامع و کامل است، به تمام ابعاد وجودی انسان توجه کرده است.
سلام وقت بهخیر
در “بهبهای” و “بهبرکت” چرا نیم فاصله درج شده؟
چون قیدند.
عالی بود
یک پیشنهاد:
از نگاه شریعت اسلامی، انسان مجموعهای است از استعدادهای بالقوه که باید برای بهفعلیتدرآوردن این استعدادها و تواناییها، تربیت شود.
آفرین به شما.
چرا به جای نیازمند/باید نوشته شده؟
برای… نیازمند تربیت است = برای… باید تربیت شود.
ویرایش من
از نگاه شریعت اسلامی، انسان مجموعهای از استعدادهای بالقوه می باشد که برای بهفعلیتدرآوردن این استعدادها و تواناییها، نیازمند تربیت است. آنچه هدف تربیت اسلامی بوده حقیقتجویی و حصول رستگاری است و این مسئله جز از طریق تعلیم و تعقل، در کنار تزکیه حاصل نمیشود. بدون شک تربیت اسلامی، نظامی جامع و کامل می باشد که به تمام ابعاد وجودی انسان توجه کرده و در فرآیند تربیت اسلامی جسم و روان، حیات دنیوی و اخروی و نیز جامعه و فرد باید به میزانی واحد پرورش یابند و هیچکدام نباید به بهای دیگری نادیده گرفته شود. به برکت انقلاب اسلامی ایران و فداکاری هزاران نفر از عناصر فرهنگی، بسیاری از کانونها، سازمانها، نهادها و مراکز فرهنگی با هدف تعلیم و تربیت در جامعه تشکیل گردیده که رسالت اصلی آنها تربیت نوجوانان و جوانان متعهد به انقلاب و نیروهای کارآمد فرهنگی است. از آنجا که رمز موفقیت مراکز فرهنگی در تربیت دینی افراد، تشکیل مستمر جلسات گروهی است، وجود برنامهٔ تربیتی منسجم و کامل برای پیشبرد جلسات گروهی بسیار ضروری خواهد بود.