virastaran.net/a/9314

مشهد، کارگاه «تسلط بر وُرد»، از پنج‌شنبه ۸آذر۱۳۹۷

آموزش, کارگاه‌های حضوری, نمایندهٔ مشهد

این‌همه آموزش وُرد در اینترنت هست: ۲۸۲،۰۰۰ نتیجه!
یک‌عالمه کتاب و سی‌دی برای یادگرفتن وُرد هست.
پس کارگاه «ویراستاران» چه مزیتی دارد که آن‌ها ندارند؟

پرسشِ بجایی است و پاسخش کوتاه: ما مسئله‌محور درس می‌دهیم و آن‌ها آیکون‌محور. در بیشترِ آموزش‌های جاهای دیگر می‌گویند: «خب اکنون زبانۀ Home. حالا آیکونِ فلان، آیکون بعدی، آیکون آخر… .» ولی ما اول مشکل رایجی مطرح می‌کنیم. بعد راه‌حلش را در وُرد نشان می‌دهیم؛ مثلاً می‌گوییم: «خب، بریم سراغ پاورقی. ببینید بچه‌ها، پاورقی یازده تا مسئله داره! راه‌حلِ هرکدومش هم یه جایی از وُرده. حالا یکی‌یکی پیش می‌ریم تا ببینید که با تموم این یازده مسئله درگیر بوده‌اید. مسئلۀ اول این است که… .»

ما وُرد درس نمی‌دهیم؛ بلکه دردسرهای شما در وُرد را حل می‌کنیم!

ذوق مرگ-ویراستاران-خوشحال-سورپرایز

هیچ مجموعه‌ای در ایران، این‌قدر که ما «درگیر وُرد» هستیم و برای ویرایش سه‌چهارهزار اثرِ مختلف به تمام سوراخ‌سمبه‌های آن سرک کشیده‌ایم، درگیر وُرد نشده و برای مسئله‌هایش ترفند نیافته است.
مزیت دوم ما کارگاهی‌بودنِ آموزش‌هاست، بدون یدک‌کشیِ این عنوان و شعاردادن. در کارگاه ما «هر» یک نکته‌ای که درس می‌دهیم، همان‌جا همگی بلافاصله در لپ‌تاپ تمرینش می‌کنند و مدرس بالای سرِ افراد می‌آید تا مطمئن شود که همه توانسته‌اند درست انجامش دهند.
مزیت سوم ما هم همان مزیت همیشگی «ویراستاران» از آذر۱۳۸۸ تا پایان عمرمان است: تضمین بی‌قیدوشرط و بدون سؤال و جوابِ رضایت شما، از «هر» خدمتی که در قبالش به «ویراستاران» پول می‌دهید. هر زمان که باشد، اگر از آموزه‌ها یا روش تدریس ناراضی بودید، می‌توانید پول پرداختی‌تان را پس بگیرید، حتی اگر ساعت آخر کارگاه باشد!


پایان کلافگی در وُرد

تا حالا شده برای مسئله‌ای کوچک، ساعت‌ها و حتی روزها با وُرد درگیر باشی و جز کلافگی و چنگ‌انداختن به راه‌حل‌های غیراستاندارد، به نتیجه‌ای نرسیده باشی؟
اگر دغدغه‌دارِ این پرسش‌هایی، کارگاه تسلط بر وُرد «ویراستاران» پاسخ‌گوی توست:

۱. می‌خوام این عدد پاورقی رو بزرگ کنم. نمی‌شه که نمی‌شه. تازه، عدد پاورقی‌ام لاتینه و فارسی نمی‌شه.

۲. بعدش، چه‌جوری می‌شه خط پاورقی رو بُرد سمت چپ یا راست؟

۳. حالا پاورقی رو بی‌خیال. می‌خوام شماره‌صفحهٔ چند صفحهٔ اولِ پایان‌نامه‌ام الف، ب، ج، د… بخوره، از اون به‌بعد ۱، ۲، ۳… بخوره. آخه چه‌جوری؟

۴. هرچی مَلّق می‌شده، زدم برای اینکه تیترهام یه‌اندازه باشن. خب الان نیستن دیگه!

۵. رفیقم برای اینکه اولِ پاراگراف‌هاش یک‌کمی بِرِه داخل، توی ۲۳۰ صفحه پایان‌نامه‌اش اومده بود اول هر پاراگراف واستاده بود، ۴ تا فاصله زده بود! فکر کنم راه‌حل عاقلانه‌تری هم داشته باشه.

۶. حالا تو این بلبشوی جهانی، ت‌گرد از کجا بیاریم؟

۷. فهرست خودکار آقاجون، فهرست خودکار. این از نون شب واجب‌تره. بنده ۱۲ ساعت از وقت عزیزم رو صَرف فهرست‌زنیِ دستی کردم. پوستم کنده شد. آخرشم با اضافه‌شدن یه پاراگراف به متن، همهٔ شماره‌صفحه‌های فهرست ریخت به‌هم.

۸. استادم گفته این دو متن رو با هم مقایسه کن، ببین فرق‌هاش چیه؟ این یعنی شب اول قبر!

۹. می‌گن با میان‌بُرها خیلی زودتر و راحت‌تر می‌شه کارها رو پیش برد. می‌خوام از اینجای متن تا آخرش رو یکجا بگیرم و پاک کنم. میان‌بُرش چیه؟

۱۰. اعداد خودکاری که توی متن میاد، از متن خیلی فاصله می‌گیرن. چه کنم؟

۱۱. متن‌های عربی مثل آیه‌های قرآن و روایات رو با چه قلمی کار کنم؟

۱۲. سرصفحه‌ام توی فصل دوم باید متفاوت باشد با فصل اول و سوم و… . راهی داره؟

۱۳. بیچاره شدم تا پایان‌نامه‌ام درست شد. حالا اُردِ ناشتا دادن که قلم متن باید بی‌نازنین باشه، نه بی‌بدر! ای خدا… . اگه Ctrl+A بزنم که تمام تیترها و متن‌های دیگرم هم بی‌نازنین می‌شن. وصیت‌نامه خدمتتون هست؟!

۱۴. یه عبارت دراز هست که خیلی جاها باید تکرار بشه. نمی‌خوام هر دفعه تایپش کنم. کپی‌کردن هم راه خوبی نیست. می‌شه بهش میان‌بُر بدم و هر دفعه تایپش نکنم؟‌

۱۵. راهی هست برای نمایش‌دادن تمام تغییرهایی که موقع ویرایش متن وارد کرده‌ام؟ طرف از کجا بفهمه که من کجاها رو تغییر داده‌ام؟

در کل، کمک کنید، کمـــــــک…!


آموزگار: سیدحمید حیدری‌ثانی

هدف: تسلط به ابزارها، سربرگ‌ها، گزینه‌ها و توانمندی‌های برنامهٔ قدرتمند وُرد ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۳ در پردازش و آرایش متن

سرفصل‌ها: تنظیم‌های مهم آغازین، تعریف استایل‌ها برای متن، فهرست خودکار، قسمت‌بندی فصل‌ها، درج و مدیریت سرصفحه‌های چپ و راست، فاصله سطرها، انواع شماره‌صفحه، رفع اشکال‌های پاورقی‌ها و خط پاورقی، ردگیری تغییرات، کامنت‌گذاری، فونت‌های اصلاح‌شدهه برای درج ت‌گرد، معرفی ترای‌لایوت برای اصلاح صفحه‌کلید فارسی، بهترین پی‌دی‌اف‌ساز برای متن‌های فارسیِ عربی‌دار، مقایسهٔ خودکار دو متن، تورفتگی ابتدای پاراگراف‌ها، فاصله‌های مجازی بین پاراگراف‌ها و…

کارگاه تسلط بر ورد-مهارت‌های پیشرفته در ورد-ترفندهای ورد-ویراستاران

گاه: ۱۲ ساعتِ ۶۰دقیقه‌ای، در ۳ جلسۀ ۴ساعتی
عصرهای پنج‌شنبه ۸ و ۱۵ و ۲۲آذر۱۳۹۷ ساعت ۱۴ تا ۱۸


جای: مشهد، دانشگاه فردوسی، دانشکدهٔ ادبیات و علوم انسانی، کتابخانهٔ قطب علمی.


بها: برای ۱۲ ساعت، ۱۶۰،۰۰۰ تومان، هر ساعت ۱۳۳۰۰ تومان

همین دوره در تهران: ۱۹۹هزار تومان

تخفیف‌ها

۱. تخفیف دانشجویی: ۱۵،۰۰۰ تومان
۲. تخفیف‌های نام‌نویسی گروهی
دونفــــری: ۲۰،۰۰۰ تومان بازگشت وجه به هر نفر = ۴۰،۰۰۰ تومان در کل
سه‌نفـری: ۲۵،۰۰۰ تومان بازگشت وجه به هر نفر = ۷۵،۰۰۰ تومان در کل
چهارنفری: ۳۰،۰۰۰ تومان بازگشت وجه به هر نفر = ۱۲۰،۰۰۰ تومان در کل
پنج‌نفری و بیشتر: ۳۵،۰۰۰ تومان تخفیف به هر نفر = ۱۷۵،۰۰۰ تومان در کل

نکته‌های مهم در نام‌نویسی گروهی
۱. شرط ضروریِ در تخفیف گروهی این است که پول افراد را «یکجا» و در «یک پرداخت» واریز بفرمایید.
۲. برای استفاده از تخفیف دانشجویی، ارائهٔ کارت دانشجویی ضروری است.
۳. تخفیف نام‌نویسی گروهی با تخفیف دانشجویی جمع می‌شود.


نام‌نویسی

هزینه را به حساب زیر واریز بفرمایید و پس از واریز، اسم و فامیل خود و مبلغِ واریزشده را به شمارۀ  ۰۹۱۵۳۱۲۹۸۷۸ (خانم حسین‌زاده) پیامک کنید.

شماره‌کارت: 6037997399462366
بانک ملی
به‌نام:  یاحقی و محمدزاده و حسین‌زاده


تضمین رضایت: به‌خاطر شریف خود بسپارید که «تمام» خدمات مؤسسهٔ «ویراسـتاران»، چه تدریس و چه کارآموزی و چه ویرایش و صفحه‌آرایی و حروف‌چینی و…، با تضمین بی‌قیدوشرطِ رضایت همراه است. تضمینِ ما تضمین نتیجه نیست؛ بلکه تضمین رضایت است. ببینید:

تضمین بی‌قیدوشرط رضایت از «ویراسـتاران» برای هر ریالی که می‌پردازید!

با تضمین واقعی و بی‌قیدوشرطِ بازپرداخت هزینهٔ پرداختی در صورت نارضایتی از آموزه‌های کارگاه و شیوهٔ تدریس

هدیه‌ها:
۱. نسخۀ ۵ درس‌نامهٔ کارگاه تسلط بر وُرد به‌ارزش ۱۴هزار تومان
۲. بستهٔ دیجیتال برای انتقال به حافظه‌های همراه شامل قلم‌های پرشمار و اصلاح‌شده و جدید، ترای‌لایوت، نرمش‌های هنگام کار با رایانه و…


هرگونه پرسش دربارۀ کارگاه:
برای دیدن تصاویر کارگاه‌های تسلط بر وُرد به اینجا بروید:

گزارش تصویری کارگاه «تسلط بر وُرد»

 


چند نکته

۱. برای شرکت در این کارگاه، آشنایی ابتدایی با وُرد ضروری است. باید قبلاً با وُرد کار کرده باشید و به مشکل برخورده باشید تا اینجا پاسخ مشکلاتتان را بیابید. اگر کسی می‌خواهد برای اولین بار از وُرد استفاده کند، این کارگاه برایش مناسب نیست.

۲. زودتر از موعد در کلاس حاضر شوید. در آغاز، چند فایل برای تمرینِ هم‌زمان با تدریس به فراگیران می‌دهیم تا آموخته‌های خود را در آن‌ها اجرا کنند.

۳. آوردن لپ‌تاپ لازم است تا گفته‌ها را همان‌ جا تمرین کرده و پرسش‌های احتمالی خود را رفع کنید. اگر نمی‌توانید لپ‌تاپ بیاورید، کناردست کسی می‌نشینید که آورده است.

۴. نیاز ضروری است که تا فردای هر جلسه، تمام آموخته‌هایتان را تمرین کنید. تمرین پس از گذشت ۲۴ ساعت هیچ فایده‌ای ندارد. فکر کنید فردای هر جلسه هم یک ساعت کلاس دارید. دغدغه‌ای که ما و شما داریم، یادگرفتن است، نه وقت‌گذراندن و حضور ماست‌گونه سرِ کلاس! برای این یادگیری، از هم‌اکنون می‌گوییم که: باید «تا فردای هر جلسه» تمرین کنید و تمرین. یک‌ بار برای همیشه چنین کنید: قول می‌دهیم یاد بگیرید. چنین نکنید: باز قول می‌دهیم کل کارگاه بی‌فایده است.

۵. بعضی گفته‌های کلاس برای برخی تکراری است و برای برخی نیازمند بازگویی دوباره. مدرس راه میانه را در تدریس پیش خواهد گرفت و همراهی و صبر شما را خواهان است.

۶. اگر فایل‌های متنیِ خراب یا دردسرسازی دارید، بیاورید تا با هم بررسی‌اش کنیم.

مقالات پیشنهاد شده

1 دیدگاه. دیدگاه خود را ثبت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پُر کردن این بخش الزامی هست
پُر کردن این بخش الزامی هست
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
کپی شد